STARTSIDA | OM FÖRETAGET | KONTAKT | KARTA | BILDGALLERI

Om företaget

Verksamheten startades i februari 2005 av Ulf Larsson som även driver företaget. Ulf har de senaste 18 åren varit anställd på Hedlunds Måleri i Göteborg, men har efter flytt till Bohuslän valt att starta eget måleri.

Ulf Larsson har införskaffat sina kunskaper genom traditionell lärlingsutbildning samt 25 års erfarenhet  Ulf driver firman som enmansföretag, men vid behov arbetar även brodern Stig-Olof i verksamheten. Stig-Olof är specialist på dekorations- och väggmålningar.

Sältan Måleri vänder sig till alla som är i behov av måleri. Vi arbetar i hela Bohuslän, men främst i de norra delarna. Måleriarbete utförs även ute på öarna i Fjällbackas skärgård.

Vår policy kan sammanfattas i två ord: ansvar och kvalitet. Vi är noggranna med att utföra ett professionellt arbete och vi har erfarenhet från alla typer av måleri. Vi hjälper kunden hela vägen från idé till verklighet.

Bland våra referenser kan Magnus Hedlund, Hedlunds Måleri AB, tel. 031- 49 77 66 nämnas.

Vi använder oss mestadels av kvalitetsfärg från Alcro Färg. Besök gärna deras hemsida på http://www.alcro.se Där kan du få bra tips på hur man förvandlar sitt hem med färg.

 

Sältan Måleri, Sältan 4, 450 71 Fjällbacka, Tel: 0525- 354 30, Mobil: 0707- 99 28 48, E-post: saltanmaleri@spray.se